This page in English

Nieuw op Bonaire!

De meest duurzame coating voor in de bouw en INDUSTRIËLE toepassingen.

hqdefault.jpg

Het product

EcoDUSTRIAL is een hoogwaardige thermoplastische polymeer-coating. Het is de industriele versie van de AquaBRIGHT pool coating (van het merk EcoFINISH) waar ons zusterbedrijf BSC Pool&Spa nu al meer dan een jaar mee werkt op Bonaire. Klanten zijn zeer tevreden over dit product en wij ook!

EcoDUSTRIAL is extreem duurzaam en kan worden aangebracht op vrijwel elke ondergrond. Het is ook nog eens heel mooi en verkrijgbaar in vele kleuren.

IMG_3134.jpg

Toepassingen

Lantaarnpalen, zeetrappen, de bak van uw pick up, boeien, onderdelen van motoren, uw containerwoning, de porchvloer, de binnenkant van uw (drink)waterbak en zelfs de lijnen op de wegen!

Omdat EcoDUSTRIAL zeer sterk en weer- en waterbestendig is, en omdat het kan worden aangebracht op vrijwel elke ondergrond en verkrijgbaar is in elke kleur die u wilt, kunt u talloze toepassingen bedenken. Wat kunnen wij betekenen voor uw woning of bedrijf?

Kleuren.png

Kleuren

We bieden 15 standaardkleuren in verschillende natuur- en blauwtinten en daarnaast elke kleur die u maar wilt.

Ook kunnen we specifieke kleuren leveren die voldoen aan de eisen die uw project stelt of voldoen aan uw bedrijfskleuren.

Wij leveren ook gemêleerde kleuren die worden samengesteld vanuit de standaardkleuren. Zo heeft u uw eigen unieke kleurdesign, volledig naar eigen wens of naar de wens van de architect.