Onze verf van topkwaliteit beschermt uw investering voor jaren.
— Frank Biering, BSC Painting Bonaire

Schilderwerk

Wat zijn wij gelukkig dat wij op Bonaire wonen. Waar u zelf kunt beslissen over het kleurenpalet dat u aan uw huis wilt geven. Helemaal zelf. En dat is dan ook het enige wat u hoeft te doen. Voor de rest zorgen wij: de planning, de organisatie, het benodigde voorwerk, en perfect strak schilderwerk.

Uw huis kan oud of nieuw zijn, groot of klein. Met ramen, shutters of luiken. Een porch, een muur of hekwerk. Zonder meer prachtig. Maar de kleur bepaalt pas echt wat uw woning uitstraalt. De kleur maakt het helemaal af.

 

ONDERHOUD

Toch behelst goed schilderwerk meer dan alleen show. Het is natuurlijk in eerste instantie bedoeld als bescherming van uw eigendom waardoor de waarde van uw investering op peil blijft of zelfs kan stijgen. Wij schilderen naast pleisterwerk en hout ook bijvoorbeeld metalen en golfplaten.

BSC biedt naast schilderwerk ook behang-, glas- en constructiewerk. Dit maakt ons veelzijdig en geeft u de garantie dat wij nooit over eventuele ´foutjes´ aan uw woning heen zullen schilderen maar deze eerst voor u kunnen oplossen. Wij zijn bepaald geen eendagsvliegen; wij nemen verantwoordelijkheid voor de lange termijn.

U kunt bij ons ook terecht met brand- en waterschades of voor een ozonbehandeling. En meer... Leg uw vraag voor dan bekijken wij samen hoe wij u van dienst kunnen zijn..

 

GARANTIE

Wij zijn gespecialiseerd in planmatig meerjarenonderhoud, waarbij wij indien nodig ook constructieve fouten kunnen aanpakken. Wij voelen ons dus voor de lange termijn verantwoordelijk voor uw bezit en geven een garantie die u bij eenmalige schilders of bouwvakkers niet krijgt.

Wij kunnen zowel kleine als grote klussen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben onder andere een groot deel van de resorts als vaste klant en werken mee aan vele nieuwbouwprojecten op het eiland.

Klik hier voor een foto-overzicht.

Vraag vandaag nog een offerte aan. Bel of mail ons voor een afspraak.