Wij werken met verfsoorten die speciaal geschikt zijn voor het Caribische klimaat. Dat is topkwaliteit voor de lange termijn.
— Frank Bierings, BSC Painting

BSC Painting is gespecialiseerd in planmatig onderhoud en heeft een groot deel van de Bonaireaanse resorts en veel andere bedrijven als vaste klant. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de lange termijn op gebied van schilderwerk en onderhoud. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de kleurstelling van uw bedrijfspanden zodat deze aansluit bij de identiteit en het imago van uw bedrijf. Met 30 jaar ervaring op Bonaire zijn wij een stabiel en betrouwbaar bedrijf.

 

SCHILDERWERK

Kort gezegd moet uw commerciële vastgoed gewoon een mooi plaatje zijn. Dit trekt klanten. Met foto´s van uw bedrijfspand, verhuurwoningen of -appartementen maakt u de eerste indruk bij uw potentiële bezoekers via internet of brochures. De tweede indruk ontstaat wanneer zij uw gebouwen daadwerkelijk voor de eerste keer zien. Pas dan maken zij echt kennis met uw product of dienst en de uitstraling van de gebouwen bepaalt op dat moment direct de sfeer.

Voor een toeristische bestemming is kleur nog belangrijker dan voor andere ondernemingen. Toeristen verwachten Caribische sferen. Zonder kleur is die er niet! Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant.

 

ONDERHOUD

De verflagen hebben als belangrijke functie het behoud van uw gebouw(en) zodat uw investering zijn waarde behoudt. Toch zal er onderhoud nodig zijn aan de gebouwen; wij doen dit ook. Denk aan constructiewerk. Daarnaast zetten wij glas en behangen wij. Dit alles gebeurt met een team van professionele vaste medewerkers.

Klik hier voor een foto-overzicht.

Vraag vandaag nog een offerte aan. Bel of mail ons voor een afspraak.