This page in English

Alles schoon

Met onze nieuwe zandstraalmachine maken wij elke ondergrond schoon tot op het originele materiaal. Verf, roest en kalkaanslag verdwijnen zodat de afwerking met EcoDUSTRIAL (of verf) op z'n mooist wordt. Deze methode is geschikt voor zowel particuliere als industriele toepassingen.

 
 

van zand tot baking soda...

BSC Painting heeft deze zandstraalmachine aangeschaft met het oog op de toepassing van ons nieuwe product, EcoDUSTRIAL. coatings. Maar natuurlijk is het apparaat te gebruiken voor elke schoonmaakklus. Dus als u geen interesse hebt in EcoDUSTRIAL maar alleen oude lagen verf of vuil van uw gevel, vloer, shutters of wat dan ook af wilt hebben, kunnen wij u van dienst zijn.

De zandstraalmachine maakt alle oppervlakken schoon tot op het bot. Oude verflagen, roest en kalkaanslag verdwijnen. Maar ook graffity kunnen wij hiermee netjes verwijderen.

Daarbij werken wij overigens niet alleen met zand maar ook met bijvoorbeeld gecrushte schelpen, stukjes walnootschil en zelfs bakingsoda. Elke klus heeft zo zijn eigen methode. Zo is de bakingsoda zeer geschikt om marmeren vloeren mee te reinigen.

Neem contact met ons op voor informatie over uw schoonmaakklus!

Naar de EcoDUSTRIAL 'page'

Onze zandstraalmachine.

Onze zandstraalmachine.