BSC (Bouw Service Carribbean) levert al ruim 30 jaar kwaliteitsbouw op Bonaire. Nadat zwembaden een steeds groter stuk van de werkzaamheden werden, is in 1999 deze tak ondergebracht in BSC Pool&Spa. Het originele bedrijf dat onder andere schilderwerk maar ook glas- en behangwerkzaamheden deed, werd BSC Painting gedoopt.

BSC Painting heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op lange termijn schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Kwaliteit en service zijn voor ons het belangrijkst. Hiermee weten wij jaren lang dezelfde klanten aan ons te binden. Wij hebben niet alleen particulieren maar ook een groot aantal resorts en andere bedrijven als klant.


Wij werken met een professioneel team van vaste schilders en bouwvakkers die precies weten wat onze klanten van ons verwachten. Wij werken met de beste verf van de Antilliaanse Verffabriek van Krioyo Paint en de beste verfmerken van Wema, die voldoen aan de strengste normen en bestand zijn tegen het tropische eilandklimaat. Excellente kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid.

De beste verf in de mooiste kleuren, aangebracht door ons topteam.
— BSC Painting