Terug naar de EcoDUSTRIAL 'homepage'

Over EcoDUSTRIAL

De EcoDUSTRIAL coatings zijn gemaakt van een thermoplastische polymeer-poeder. Wij brengen deze aan met ons speciale hittespray-apparaat. 

EcoDUSTRIAL-coatings (van het merk EcoFINISH) zijn anders dan alle andere verven en coatings die op dit moment gebruikt worden in de bouw en voor industriële toepassingen. De benodigde installatieapparatuur is draagbaar, waardoor de coating kan worden aangebracht op welke plaats dan ook, en op vrijwel elke ondergrond. Hiermee maken wij een prachtige laag op uw object, die het jaren lang beschermt.

EcoDUSTRIAL-coatings zijn niet poreus, pH-neutraal en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en UV-straling. De zeer duurzame coating bladdert niet af, barst niet en is bestand tegen bekladden. Het materiaal behoudt zijn elasticiteit, zelfs bij zeer lage temperaturen. Het droogt in seconden, niet in dagen of weken zoals met andere industriële coatings het geval is. De coating kan worden toegepast in droge en natte omstandigheden (zelfs in zeewater) en kan worden aangebracht op beton, fiberglass en metalen oppervlakken met een installatiesnelheid tot 75 m2 per uur.  

EcoDUSTRIAL-coatings geven een duurzame bescherming.

EcoDUSTRIAL beschermt uw project, u hoeft niet meer te schilderen, en het ziet er geweldig uit!

 

 
 

EcoDUSTRIAL op Bonaire

Ons zusterbedrijf BSC Pool&Spa gebruikt hetEcoFINISH-product AquaBRIGHT voor zwembaden nu al meer dan een jaar. Klanten zijn tevreden en de vraag is enorm. Ook wijzelf als BSC zijn heel tevreden. Daarom heeft BSC Painting besloten te gaan werken met de industriële versie van dit EcoFINISH-product: EcoDUSTRIAL.
 

EcoDUSTRIAL     Toepassingen     Kleuren